Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovo procitam i razmislim jedino sto se moze napisat jeste: Dragi Boze hvala ti sto sam se rodio kao musliman i sto imamo ovako divnu vjeru. Bez upute i mi bi bili divljaci kao i ovi u Peru-u. Zapravo svaki narod koji se previse odmakne od vrijednosti koje su univerzalne i dolaze od Stvoritelja, obavezno krene putem barbarizma. Nase komsije su to dokazali od 92 do 95. Kamo srece da su Srbi bili pravoslavci. Istinski pravoslavci su prijatelji muslimana. Ono su bili neljudi, zivotinje.
Religija je najvece zlo koje je pogodilo covjecanstvo!
ma cuj kako si tnama pam,etan , a hoces nam reci koje relijgije su bili Hilter , Mao , Staljin , itd ... ??? Atheisti stoko jedna - oni su najvece ubice historije ....
Bolesnika
Genocidasi srbi su gori bili od ovih monstruma, dok su civile ubijali u Bosni.
nisu ni u nas komsije nista bolji. ubijali bebe od 3 mijeseca. gdje su stigli tu vise trava ne raste. teske zivotinje.
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1872049-budite-humani-kao-sto-je-srbija-to-bila-srbi-su-prekinuli-rat-da-bi-pomogli-neprijatelju-
Nesto slično je uradio i Marko Miljanov u bici sa Turcima. Naime Marko Miljanov je sa svojim hajducima opkolio Turke i borio se žestoko protiv njih. Jednog dana dolazi turski konjanik sa porukom da im je u gradu nestalo vode i hrane. Marko Miljanov je poslao Turcima hrane i vode i posle toga bitka je nastavljena. Posle nekoliko dana turci se predaju.
Pa hoce ljudi radi religije uraditi svasta. Sreca nasa pa su nase drustvene vrijednosti na nivou gdje jesu.
I poslije se Srbe zale na Osmanlije kako su ih nabijali na kolac ili koorac...ovisno o spolu naravno
a sta da kazem, ja sam prvi poceo provocirat. nadam se da nikom nisam povrijedio osjeconja
@oldpro lepu brenu za precjednicu transilvanije