Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"gdje djeluju kao "vrtni"" - vrtni majmun i vrsni novinar.
Vrste izumiru i dolaze nove. One koje izumru čak dopuste razvoj novih. Recimo da li bi se sitnije vrste reptila i sisara razvile da su ostali dinosaursi? To je sve slijed ekosistema. Ne možemo znati da li bi nakon izumiranja pčela se razvila i raširila nova vrsta koja sad to nije u stanju baš zbog pčela. Gljive neću ni pominjati, oni su priča za sebe.
@WinstonSmith mozda tako nekad bilo,ali danas tesko,ljudi su najvece stetocine I tesko ijedna druga vrsta da uspije pored ljudi,sada je kasno vec smo unistili planetu
Svako zivo bice na zemlji je stvoreno s razlogom,ima neku funkciju,doprinosi necemu
@kenjatorportal bas tako a ljudska rasa je zaduzena da siri mrznju i da ratuju zbog gluposti:(