Ostaci pronađeni prije 100 godina
0
Patuljasti mamuti živjeli na Kreti
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizmi koji nisu napredovali su našli sve potrebne uslove i okolinu za egzistenciju, samim tim nisu bili primorani da se prilagođavaju na nove uslove i okolinu što bi dovelo do evolucije tokom te adaptacije. Oni koji dovode u pitanje t. evolucije su samo oni koji ništa ne znaju o njoj ili sa namjerom žele da je pogrešnim tumaćenjima dovedu u zabludu mase u cilju interesa. Prašina koja se digla oko t. evolucije je samo zbog toga što je stala na žulj vjerskim tvrdnjama o božjoj kreaciji, da je na primjer neka druga stvar kao teorija relativiteta ili teorija gravitacije stala na žulj vjere, također bi digli prašinu i za to bi govorili da su samo teorije, a ne naučne činjenice kao što je i sa evolucijom slučaj.
Ako ti pitanje nastanka prve životinje nije jasno, zašto se onda ne čudiš kako se od jednog običnog spermija formira tako složeno i kompleksno biće. Svako žive biće se sastoji od vode, a kako je nastala prva životinja možeš detaljno pogeldati ovdje: http://youtu.be/sB9x_u047-0
hajd samo neko da mi kaze kako je prva zivotinja nastala i odmah cu da vjerujem u evoluciju. sto kaze jedan: to bi bilo ko kad bi tornado prosao kroz autootpad i napravio B747. eto tako slucajno moze nastati organizam!
http://www.youtube.com/watch?v=K6F2SSWRdG0
I da nema šupljina ne bi ni bilo rasprava oko toga je li tačna ili ne jer se ne bi imalo oko čega ni raspravljati.
A zašto onda postoje organizmi koji su milionima godina ostali nepromijenjeni, kao npr. ameba? Zašto nije i ameba napredovala?
Ne znaš uopšte šta je naučna teorija, da ima šupljina nikad ne bi bila naučno prihvaćena, nego ti je mozak ispran od strane ljudi koji su ti pričali bajke o adamu i evi. Ovakvi pronalasci kao sa ove vijesti samo još dodatno potvrđuju već dokazanu činjenicu evolucije. Nikada je nećete prihvatiti jer je razvalila vaš glavni dio o božjim djelovanju, vrijeme je da se pomirite sa činjenicom da su te vaše tvrdnje propast.
Evolucija je teorija koja će vjerovatno jednog dana pasti u vodu jer ima dosta šupljina.
Glupane, fenomen je jer upravo ovaj fosil potvrđuje evoluciju mamuta. Nema veće religije od adama i eve, evolucija je nauka, pomiri se vjerniče !
A zar se ne kaze MAHMUTI?
Mamuti na ostrvu.
Vjeruje se da je ovaj evolucijski fenomen.... opet religija zvana evolucija
joj komentara, sve pametniji od pametnijeg hahah
http://adf.ly/7eLt9
nekada na kreti a sada u bosni