Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma k.urcina, nisu oni to dobro izmjerili...ovaj pracovjek je nastao od srba. od njih su nastali svi moguci organizmi, preko dinosaursa, ptica i riba...svi su nastali od njih jer su oni imali svoju drzavu na podrucju drevne atlantide milionima godina prije hrista...i tada su bili pravoslavci nisu oni nikad bili druge religije ;)
zivio prije 70 000 godina jel ?
:) a valjda je pisac to želio reći.
bilo bi pogresno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mel Gibson :)
sigurno je smrdin
Šta vam je baa,možda su sočiva u boji hahhahahahaah
Pravi Arijac
white power !!!
...ko mi mazn'o sliku? :)
Pokrite ga da se co jek ne nahladi.
Je li bio srbin prljavi hahahaha
cek cek! po tome su Adam i Eva bili crnci???!!! :D hehehehehe
cek cek! evo jos jedna! kazu da je bog stvorio covjeka po svom nalicju?! ehehheehehe ghetto rules!!! :D
Joj Klix novinari ali vi kasnite sa ovom viješću, ovo se moglo čitati kod drugi novina još prije 2 dana .
pa to je procedura dok oni prevedu sa stranih novina treba 2-3 dana, to su veliki stručnjaci lingvistike novinari klixa!