Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svet nije stariji od 7 hiljada godina
@Kliksovacparekselans mozda i 70 000, uglavnom ne postoji neki period kakav naucnici daju u svojim delima, da je postojao milionima godina milijardama, nebuloze!
Naučno pitanje, otkud gvožđe na zemlji dostupno ljudima?
Srbo sapiens Otac od Knjaza Miloša
Ovog Srbina Miloša priznam, napravio je mineralnu da skida hrđu sa motora! Udruženje ljubitelja jagnjetine ''Janjičari'' mu se od srca zahvaljuje !
Nebeski covjek na vjekovnom srpskom ognjistu u srpskoj zemlji maroko gde je boravilo uglavnom srpsko zivlje koje se kasnije preobrazilo u srbe arape muslimanske vjeroispovjesti. ;)
Ili je iz Mokrog ili je sa Pala😁
teorija evolucije kaze da je danasnji covjek razvio se od majmuna pre otprilike 100 000 godina....kako su onda pronasli ljudske kosti stare 300 000 godina?...jasno ko dan....teorija evolucije je obicno vatikansko sranje......na kraju krajeva ni jedno ni drugo nije istina...niti je covjek nastao od majmuna niti su ove kosti stare 300 000 godina....toliko ne moze kost da se sacuva..kao sto lazu da nalaze kosti dinosaurusa stare 100 miliona godina...
Teorija evolucije ne kaže da je čovjek nastao od majmuna. Jesi li ti ikad vidio da majmun izrodi ljudsko dijete ? Da si bio kad u muzeju u životu vidio bi ti svakakve kosti, tebe da seciraju garant ne bi mozak našli.
@ociscenaDrina de nemoj nas sramotiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravo pitanje je da li je bio Bošnjak, Srbin, Hrvat ili možda čak pripadnik Ostalih?
koje je nacionalnosti bio?
@drunken tiger nebeski ili kameni