Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bogami, gadna im ta bura tamo...
"Temperature na egzoplaneti (planeti koja je izvan Sunčevog sistema) dostižu i do 1.000 stepeni celzija. Vjetrovi pušu brzinom od 4.000 km/h, padaju silikati stakla i postoje vrlo male šanse za život na ovoj planeti." . . . . Jarane ja mislim da nepostoje nikakve sanse u ovakvim uslovima!
Staklo je vjestackog porijekla, pa onda na toj planeti ima zivota
hahahhahahahaha
jeste konj ili at svejedno. nadam se da nisi bio ozbiljan u povom postu, ako jesi nemoj se provaljivati.
jel i ovo bog stvorio moji kreacionisti? sa kojim razlogom ako mogu znati?
ko smo mi da znamo Njegove razloge?
razlika između nas dvoje je ta, što ja znam da ne znam... a jesemu miša, valjda neko mora znat...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije bas najlogicnije misliti kako je Zemlja bas jedina naseljena planeta, ali isto tako nije bas najlogicnije tek tako odbacivati mogucnost postojanja ili nekadasnjeg postojanja zivota uzevsi u obzir u kakvim se sve uslovima na Zemlji zivot uspjesno odrzava.
Predivna vijest ! Nadam se da ćemo i mi jednoga dana, biti među zemljama čiji naučnici istražuju svemir i njegove osobine !
Vide planete koje su udaljene stotinama svjetlosnih godina, a niko ne vidi americku zastavu na mjesecu............. koga vi zajebavate?