Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće pronaći nešto tako pa da se napravi novi svijet bez religija, mržnje i diskriminacije... a papke ostaviti ovdje...
@MCCCLXXVII da bar hoće tebe poslati na ovu planetu.
@Tvojefendija sam bih otisao... Prvi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama je seliti ionako. Ali cekat cemo da se jos priblizi . Zasad i Njemacka je egzoplanet sasvim dobar za nas koji zivimo na globusu Bosne i Hercegovine.
Jeste vi ignorantni u pm. "Haj živjet ću ja max još nekih 100 godina, neće ništa biti u tih 100 god, a buduće generacije za 10 hiljada godina se neće mene ni sjećat, ko ih jebe". Ma to legendo, hajmo mi onda odmah sjebati zemlju, da ne čekamo dugo, čisto onako, iz fazona.
Ravna Zemlja - lažne planete i lažni Hubble teleskop https://www.youtube.com/watch?v=ECkHr_WtxTQ Nije lako savladati ego i staviti pod znak pitanja sve one petice i pohvale u skoli.Svi smo prevareni.Proucavajte ljudi, ovo sto se prica o obliku zemlje.Mnogo je bitno.
Planeta ROSS (Republika Okorjelih Starih Srba) Ovo je zakljucak da su Srbi najstariji u galaksiji!
Koja je ovo po redu otkrivena planeta pogodna za život?
Na rtl od petka s pocetkom u 20 casova zapocinje svaki vikend prikazivanje filmova ratova zvjezda i to po hronologiji dogadjaja a ne snimanja..vise nauke i predvidjanja otkrica ima u tim filmovima neg sto ima u 90% nauke u ovakvim clancima
Meni je Star Trek daleko bolji po tom pitanju.
@zmajcekSaUne milion puta bolji T'Pah
gluposti mozes procitati samo na klixu
Photo by Bale, Benzema, Cristiano :-P kakvo smece od vijestiiiii..
sveta srbska zemlja
A našli su konačno i srbtun 🤣🤣🤣🤣🤣
Moram malo, dosta mi je ratovanja za danas 😁
Dok naučnici otkriju planetu, Fočak se i vratio.
nista mi to ne znaci
Daj pošaljite ovu četvoricu sa prethodne vijesti, sve ćemo platiti... Biće jeftinije