Živjeli prije 245 miliona godina
0
Otkrivena najstarija vrsta dinosaura
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ED Napokon nešto pametno da pročitam na klixu. Slažem se s tobom;)
Ja stvarno počinjem sumnjati u ove naše istraživaće,sad ovako sad onako,ma šta oni znaju čuj 145 miliona godina ,smješno da tako nešto u opšte postoji nakon tog perioda,mislim da oni sve izmišljaju kao i večinu ranijeg civilizacijskog perioda nešto se može vjerovati a nešto ne,kao i da vide jasno zvijezdu koja je daleko 10 miliona svjetlosni godina ma daj čome je to vide nemogu mars da vide kako treba kamoli nešto drugo.
Tako ja Hare, haj\' trk hoĐi da ti on ispriča kako je to stvarno bilo, a ne ove izmišljotine što kjafiri pričaju.
e cuj prije 245 mil god ccc
e da mi je vidjet tog labradora dugog TRI metra, sa kukovima udaljenim od poda JEDAN metar... :S
goozim već b0ga
@zizek jarane idi g.u.z.i bilo sta
Ima i stariji dinosaurs zvani smrdin os rex pronadzeni su fosili od ovog dinosaursa na durmitoru i neki cudan istrument slican guslama
?????????????????????
ovakvog je Tihic vodo po parku, kad je bio mali.