Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta sada....ja imam ako ne i goru na zidu u kuhinji evo godina i pol.
Ma neko hrakno na teleskop.Kakva mrlja
\"Zar ne znaju nevjernici da su nebo i Zemlja bili jedna cjelina pa smo ih Mi raskomadali. A od vode Smo sve živio ucinili, pa zar ne vjeruju\" \"Zatim se na nebo uspeo dok je ono još para bilo pa njemu i Zemlji naredio: \'Pojavite se milom ili silom\', oni rekoše: \'Pojavljujemo se milom.\' \" \"Zar ne vide nevjernici da su nebo i Zemlja bili jedna gusta masa, pa Smo ih raskomadali\" \"Gospodar vaš je ?, koji je nebesa i Zemlju u šest vremenskih razdoblja stvorio, a onda svemirom zagospodario; On tamom noci prekriva dan, koja ga u stopu prati, a Sunce, Mjesec i zvijezde se pokoravaju Njegovoj volji. Samo On stvara i upravlja! Uzvišen neka je ?, Gospodar svjetova!\"
Zelena kap veličine je galaksije Mliječni put i udaljena je 650 miliona svetlosnih godina od nas..PA KOGA BRIGA ZA TU ZELENU MRLJU PA I KAD BI SUTRA KRENULI NEBI DOŠLI ZA 10000 GENERACIJA .ZATO UMJESTO DA ISTRAŽUJEMO DUBOKI SVEMIR TREBAMO DA ISTRAŽIVANJE USMJERIMO NAJDALJE NA UDALJENOST NAŠE GALAKSIJE I VIŠE SE POTRUDIMO DA RJEŠIMO PRODLEME KOJI MUČE PLANETU .
Dijelovi zelene mrlje se ruše što je posljedica pritiska tokom stvaranja zvijezde. Ove zvijezde nastaju izvan normalnih galaksija, gdje zvijezde obično \"žive\". Kako oni to samo SMJELO kazu, isto bogami, ko da su isli tamo i sve provjerili. Nama mogu valjaati sta god hoce, nemamo bas nacina da provjerimo jel\' ili nije.
Ma ovo je mali dinosaurus igracka srbi vanzemaljci tako se zove
Past će zvizda, sve će užgati ...
Eto nam borga :(
Plinsku mrlju prvi put je otkrila je holandska učiteljica... Da, da, sjećam se, ona me je prva provalila. Imam problema s gasovima, čuje se do neba... U teorijskoj fizici to zovu \"pozadinski šum\". Kad se on čuje, to dokazuje da se dogodio Veliki Prasak.
WE ARE BORG. RESISTANCE IS FUTILE. YOU WILL BE ASSIMILATED. ----- Sad kad smo ih \"skenirali\" skrenuli smo njihovu pažnju na nas.
E sad znamo odakle torabi crpi energiju
dokaz da i mi postojimo dolazimo po vas uskoro
mah je..b..e mi se za tim......nego gdje ce Dzeko sljedece godine???
ufleko se cika svemir
Hajmo sad,jeli Allah ili je Chisus Christ? Sigurno je Allah cim je zeleno...
ako je zeleno,onda mora da je muslimansko
Ovo nam u susret stize Svemirska Azbahaaaa !!!!! Buuuhahahahahahaaaaa!!!