Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je to \"facepalm.jpg\"
Facepalm.jpg
To je DNK muslimana koji vole sada da se zovu bošnjaci .
kakva evolucija...ta je glupost prevazidjena u svim ozbiljnijim naucnim krugovima...darvinizam je totalno pao u vodu...nije nikad nadjen prelazni oblik od humanoida ka homo sapiensu, nit ce ikad bit pronadjen jer je tako nesto jednostavno LAZ i NEISTINA ! Bog je stvorio covjeka i njegovog para (zenu), i to je ISTINA...STVORIO....a ne EVOLUIRAO fol....
\"Novo otkriće znači da postoji mogućnost da su tri vrste čovjeka - homo sapiens, neandertalac i \"x-žena\" - živjeli u isto vrijeme na području južnog Sibira i da su se sretali.\" Pa to nije nista novo. I ne smatra se da je Homo Sapiens vrsta nekako \"sama\" evoluirala. Problem je sto vecina ljudi uopste ne razumije proces evolucije niti moze posmatrati sa evolutivne vremenske skale. Sasvim je normalno da je bilo vise vrsta hominida, isto kao sto danas ima vise vrsta majmuna. Ne moze se specijacija izvrsiti, a da nema varijacija. Nije to \"clean cut\" proces. Glupost cista.
TO JE COVJEK DIJAMANT DZEKO
to je pravi genetski srpski kod....nebeski narod.:))))