Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Potvrđeno je da su dinosaurusi nestali nakon udara asteroida i da su imali šareno perje.\" Baš me interesuje kad je to potvrđeno :)
Isto lady gaga ! :D
\"Smitsoniovog Nacionalnog prirodnjačkog muzeja\" A pa stvarno, nađite više lektora, kako vas nije stid. \"Nacionalnog muzeja prirodnih nauka Smithsonian\", na primjer.
Citanjem odredjene literature sazna se mnogo toga... istovremeno se time sprjecava \"povracanje\" poput ovih komentara ovdje ;)))
da su nestalii udarom asteorida, nestali bi valjda svi ili je to bio neki inteligentni asteroid koji je egzaktno probrao da npr. morski krokodil nestane, a slatkovodni opstane, nestali nisu samo dinosauri nego i druge vrste životinja meni je vjerovatnija teorija da se kontinent pangea raspao, plitka mora su nestala, dijelovi kontinenta su otplutali prema polovima... mnoge životinje i biljke izgubile su svoje prirodno okruženje, neke od njih su čak i zauvijek nestale... mislim da su preživjele one vrste koje su bile dovoljno fleksibilne da se nose sa tolikim oscilacijama u temperaturi, dinosauri, ma kako ogromni nisu bili najjači... očito nikad nećemo saznati šta je uzrok nestanka dinosaura možda je tako i bolje, ovako svako može postaviti svoju tezu ;)
*bikini igzleda da mi tatstatura netso nije okej :))
asteroid,kometa,ovo-ono.. a zasto su onda neke prazivotinje prezivjele kao npr.krokodil!? ove teorije su kao bikinu ..mnogo toga otkrivaju ali nista ne pokazuju
Kakav dinosaurus , ovo je jazavac :D
Ovo je bio kucni ljubimac iz bosanske piramide sunca, koji ganjajuci leptira, odskakuto do amerike...
Sanela Dzenkins prije neg\' je otisla iz Sa
i u našega dode su ovakvi zubi , zato on nikad ne otvara usta kad priča
dinosaurusi nikad nisu nestali oni su i danas medju nama
i kako je potvrdzeno :) zar nakon udara ne treba da nestaju a ne da postaju :) hehehe