Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...za 68 dana" je nepravilno kazano, pravilno bi bilo "nakon 68 dana". Kako da počnu umirati za 68 dana kada još nisu ni stigli tamo...
Pa, jesmo li mi normalni, je li bolje čuvati ono što imaš, ili trčati za nečim nedostižnim, i pretjerano komplikovanim......⚠
Slazem se. Zemlju, ovako lijepu, zagadjuju i unistavaju, i remete sve omjere koje vec postoje. A kao gore ce nesto napraviti. Bolje da daju te 4+ milijarde siromasnim.
Bolje i 68 dana tamo nego 50 godina u BiH.
Pa idi na Mars!
Ebo me svak ak ova kapsula nije veca od mog stana.. Gdje se prijavljuje? Jel zna ko imal kake travulje gore? Veliki plus ako ima.. A zamisli da nema ni zohara garant. Hocu gore!
Ne kuzim kako ce se seksati.
pogledom mislim......
telepatski
"što nije fatalno za astronaute ali je svakako neugodno za ljude", a je li fatalno za ljude ? za astronaute nije LOL
Kako je Allah savršeno stvorio Zemlju pa nemamo opasnosti ni od oksigena, ni kiseonika, hoće li ekslodirati ili ne... Oni pokušavaju da nešto naprave što je Allah savršeno već stvorio. Neka je slavljen Allah, divan li je on Stvaraoc.
hahaha jesi lud, faj...
Ograđujem se od ovog psihičkog slučaja što se predstavlja kao 'Tuzlak' i koristi moj nick, a koji je napisao sljedeće; ''inače ja volim udisat valium, a posebno butan/propan dok krešem upaljač''.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta i Bruce Leea, evo im silikoni, atomska i CIA..
Čula da će Bakir pobijedit' na izborima, pa bolje i na mars onda.