Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko tebe ne obavezuje da poštuješ patente sem tvoje države. Ako Turska im to dozvoli, onda je OK. Pogledaj kako Kinezi poštuju patente, naprave više iPhone nego Apple...
Upravu si. Gledao sam ovo na Discovery prije dvije godine
U Turskoj se nakon par godina zgrade ruse i bez zemljotresa.
nista niste reklli o tome na kojem principu radi instrument. napisali ste da je od celika i to je sve. zbog cega bi neko citao vase polovicne vijesti ako nakon citanja mora da googla da bi saznao vise.
Nemozes patentirati nesto ako je ranije izmisljeno od strane nekog drugog. Tako da i pored slicnog izgleda ovo nije isti uredjaj.
slicnu stvar su izmislili amerikanci i primijenili u San Francisku samo mnogo ranije od ovih Turaka, cak mi se cini da su im uzeli i ideju jer je uredjaj gotovo identican