Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kojeg mahmuta? onog sa kobilje glave sto voza crvenog stojadina?
posaljite nam rusi ovih bakterija da dignemo Aliju iz mrtvih
nigdje veze clanak. il\' ovi istrazivaci veze nemaju o cemu pricaju ili su novinari to pogresno prepricali. ali sanse su da novinari nisu pogrijesili. to se nikad ne desava. narocito na sa-x ili msnu.
Prema mojim istrazivanjima na podrucju piramide Sunca i Mjeseca i Zvijezde repatice, eliksir mladosti je zaista postojao i postoji i dan dans samo ga rijetki imaju! Ali evo kad smo vec dosli do toga i kad je vec otkrivena ta tajna... Reci cu vam da ja ustvari iako izgledam mladoliko ipak imam 1300 000 godina! Da toliko sam star! Ali posto posjedujem taj eliksir i tu prahistorijsku vijagru uspijevam da se odrzim u dobroj kondiciji cak i poslije 1 300 000 godina! I zato ustvari i otkrivam i razgrcem piramidu jer to je moja stara kuca ! Ova manja nam je sluzila kao poljski WC Takodje moram da kazem da sam na podrucju piramida Sunca i Mjeseca i danas ugledao zeca !!! Pozdravlja vas Semke Faraon !
E, da svi razmisljaju kao ti, sada bismo jos uvijek zivjeli u pecinama, i umirali bismo od najmanje infekcije.
hihi
presmijesno... valjda je Bog pametniji od nas ljudi, pa s razlogom se sve desava i starenje i smrt... Ella, dobro si rekla ...:)
Šta će im potomstvo u 70toj godini, pa jel\' iko misli na to dijete koje treba da se rodi jer će mu mati sigurno umrijet\' dok napuni 5 godina???
eliksir maladosti wauuuuuu, moš\' mislit\' samo nek se ne stari nek je čoek zauvijek mlad