Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ogromna stvar,medicina iz dana u dan napreduje,sto je lijepo.
Ima li šta za glavu
Malo grubo je reći slijepac, jer to može biti i karakterna osobina. Možda je prikladnije 'slijepa osoba' ... ?
Kakva nekultura urednika klix-a da pusti ovako uvrijedljiv naslov na portal. "Slijep čovjek" je ispravan termin.
ko Esmeralda.....nostalgija..
Bravo za ove doktore i za nauku
ovo se zove progresija/napredak, gdje nekome vratiš pola života u 1 operaciji a ne neko raskupusavanje polnih organa/transgenderizam i te degeneričke šeme sto se zove naukom
Eee moj rođo kad je ikad Emeralda progledala zbog operacije očiju, ti nisi bio ni oslijepio 😂😂😂😂😂😂
Dok u svijetu lijece slijepce vi se svadjate oko gluposti poput velike srbije ili velike hrvatske. E moji glupani, kako bi mogli bolje zivjeti da vam nije stalo do nacionalizma i drzave u kojoj zivite.
Ako je ovo tacno...e ovo je prava vijest. Svaka čast
Eto sad Bošnjaci mogu skupljati pare za Esmeraldu 😃
Naj više bi volio da naši borci iz rata a i slijepe osobe koji su ostali bez vida da ima mogućnost da im se bar malo vrati vid . Vid je najveća Božija blagodat . Zažmirimo samo na 5 min za sve slijepe i da osjetimo taj život u mraku.
U Bosni ima još slijepaca nakod 30 godina vladavine bračnog para
e svaka cast doktoru. Ovo je rec strucnjak, samo naklon i da ti Big dadne da i dalje pomazes ljudima.
A mi slijepi i nakon 30 g. ,još uvjek glasamo za SDA :)
Sve super i pohvale za doktore koji su ovo postigli i uradili.Ali pravo pitanje je zasto pacijent od 83g,a ne neka mlada osoba.
zato što je pokusni kunić, ako bude dobro prošlo i na mlađima će raditi
Nema tu pokusni kunic,sta ce slijepo djete vid da izgubi?Jao klix gerijatrije sto dislajkuje.Polako gerijatrijo vid da ne izgubite,nemate vi para da platite ovo.