Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba jhebavat kitove danima crnu im muku pravit kitovi da urlaju mole za pomoc
I mi smo virus neke vrste, unistavamo sve oko sebe da bi se razmnozavali i na kraju svega kraj za nas i domacina ovako predivnog...
Ja koristim istu masku od početka pandemije
To rade mahom ovi pametnjakovici sto im se probudila svijest o zdravlju i sto od korone prave slona, pa se stalno prscu, glade, maske i rukavice mijenjaju, i bacaju gdje stignu, nek su samo oni zivi ne mora vise niko!
Cijeli svijet je jedan veliki kontejner u kome se odlaže svo smeće, počevši od ljudi pa nadalje, tako da nije ni čudo što nam se sve ovo dešava.
Odbačene plastične flaše i kese zatrpale BIH, svako 500m po jedna divlja deponija, ali mi ćemo pričom i tastaturom rješavati probleme u okeanima. Očigledno nismo ni zaslužili čišću državu