Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !Huse Fatkic !
Mene glava boli od političkog stanja u BiH, a od matematike slabo iako je studiram...
ne vjerujme da profesor Fatkic cita ovaj portal :)
Postavite uslov da se ne mogu prazna mjesta kao komentar :D
Ne boli glava od matematike, vec od Sakematike, posebno nacrtne
Uh \"KLOC\" kada pišeš \"Huse Fatkić\" ja sam ga prije mnogo godina iskusio na sopstvenoj psihi, i vjeruj mi da je on još bio i milosrdan u poređenju sa svojim starijim kolegom (učiteljem) \"Mihajlom Galićem\" koji je bio pravi matematički malj koji nikoga, baš nikoga, nikada ni malo nije poštedio jer funkcionisao po metodi \"hard brain washing\".
You dont say
a ja gledam zasto mene glava nikad ne boli
a ja sam i roditeljima i nastavnicima milion puta pokušo objasnit da me glava boli, oni ništa posebno nisu na to pažnju obračali na popravnom kad sam tri puta ponavlo godnu radi matematke prešo sam u polićare
 
ma može i bez matematike zabolit pitajte tzv. rektora Avdispahića.... prvo krao pa mu nije bilo dosta (nije dovoljno bolilo) pa mu sad vlada još i zabila zloupotrebu položaja auuu. pa to boliiiiiiiiiiiiiii
Koliko puta sam izgovorio i čuo za matematiku \"**** je onaj ko je izmisli\".
mene i dan danas od matematike glava boli.. a pocelo je jos u osnovnoj, heheh
od matematike me MORA zaboljeti glava!!!!
boli glava dobra glava opaaaaaaaaaaa