Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... kada je sonda poslala snimke vanzemaljcima, oni su samo rekli: "a debila" i okrenuli istrazivanja u drugu stranu
Drevni Servi poslali sondu?
Sad ovce misle da je ovo gore prava fotka.
Hahahahahahahahahahahahahha. Pripremaju nas na napad "vanzemaljaca" znaj te to
znajte
Ovo je kljucna recenica "S druge strane, pojedini istraživači smatraju kako je riječ o vještački izrađenoj letjelici". Pod ovim pojedini "naucnici" se misli na par ludara i prevaranata.
take me take me
hebace te svemirci
Pa gdje su sad zna li iko?
Spao far s Muskovog bolida
i baš u izbornoj godini u BiH. nije slučajno, jel' tako BAJA..
I svemirom se brzo pročulo da Bake obećava 100000 radnih mjesta. Ovakve gluposti može pisati samo neko ko je simpatizer vladajućih,
Ko daje imena ovim letecim objektima, cuj Oumuamua haha a jbt
Solarno jedro maybe :/
Jel neko čitao seriju romana Artura Klarka: RAMA?
11. septembar 2077. godine. Još 1973. Kada je A.C. Clark pisao "Ramu" da baš odabere 9/11 kao datum katalizmičkog dana u svojoj knjizi.
SAY WHAT?
Kaže Bošnjo pa nije čudno da je zvezda pobedila!