Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ne lupaj gluposti. prvo, svaki se fosil datira i to na dva nacina - analizom izotopa radioaktivnih elemenata (npr karbona) i slojem u kojem su pronadjeni. tako da je ovdje rijec samo i samo o nevaznoj novinarskoj semantici. drugo, gledajuci ovu vijest na stranim portalima, nogdje nisam uocio rijec \"vjeruju\", tako da je vjerovatno do prevoda. trece, na stranim portalima pise da je rijec o najstarijoj citavoj lobanji covjekolikog majmuna, dok je ovdje vijest totalno pogresno prenesena.
cega ba 20 200-300 najmanje:PPP
Glupo i djetinjasto. Probaj ponovo.
Teorija Evolucije se apsolutno slaže sa činjenicom da je ljudski genom unikatan. Osim ljudi ne postoji druga živa vrsta na Zemlji sa identičnim genetskim kodom. @senad, glup si jarane.
jesam li vam govorio bosnje moje da su nad nama izvrsili 11 genocida, e ovo je jedan pra-genocid nad nama merhametli bosnjanima, inace najstarijem narodu na zemlji i pra-religijom svijeta
ma kakav trac...istina ziva tvoja stara a i seka mi pricale dok sam ih karo i valjda mozes njima vjerovati na rijec,ako ne vjerujes ostatku tvoje mahale koji su ih isto karali.. pricali su i na gay paradi da su ti solili paksu dok su te karali a dok im je tvoj stari dudlao....haha kad se šupamo onda hajde da se bas šupamo
Je li, što ti tračaš okolo da mi šupak slan ?
Nedavno su genetičar dr. Jeffrey Tomkins i biolog dr. Jerry Bergman objavili dio rezultata najnovijih istraživanja u vezi kromosoma 2 koji pokazuju čak desetak novootkrivenih činjenica koje snažno osporavaju evolucionističku priču o stapanju životinjskih kromosoma koji su navodno tako formirali ljudski kromosom. Kako genetika napreduje, tako biva, i u znanstvenom smislu, sve jasnije da je ljudska genetika unikatna.
Ako je čovjek nastao od majmuna, zašto još uvijek majmuni postoje? Zar im nisu bile dovoljne stotine miliona godina da i oni u nešto evoluiraju?
Majmunska lobanja. Terija o postanku vrsta nikad nije dokazana jer nije pronadjen niti jedan jedini fosilni ostatak prijelaznih vrsta, ili medjuvrsta. Evolucija se moze promatratti kao historija vrsta a nikako u smislu postanka vrsta.
Bog te j.e.b.o. jesi ti glup. Nauka se već duži niz godina koristi datiranjem organskih tvari putem Ugljika C14, koje se najviše primjenjuje u Arheologiji, Palaentologiji, Antropologiji itd. itd..I ti dođeš ovdje da se kesiš takav krezav, nikakav jer si gledao neke youtube klipove gdje se govori o \'\'belosvetskoj zaveri\'\'.. Pu j.e.b.e.m te u usta škrbava kad dijelimo istu planetu!!!!
Planeta Zemlja nije starija vise od 10000 godina, ima sve na netu-kakvi milioni godina, ša vam je ba.....
MenSeČini da je ovdje u pitanju Likantrop ili vampir!? :(
pomalo ove godine odmiču :D. još malo pa će nać fosile starije od same zemlje. :D
@Jale ako si u bosni, primi moje saucesce. hvataj se zapada.
moke, ti previse sporo kontas i sam sebe a kamoli mene hehe Kazes pretpostavio da postoji svemir,odnosno da ga je neka sila kreirala ??!! Koji idiot! To se ne pretpostavlja nego svako ko nije slijep moze da zasigurno vidi i da se u to povjeruje. Svejedno,sa tim si zakljucio da sam teist. U redu...to znaci ja sam teist. Posto dalje tvrdim da ne znam ko je to sve stvorio i ne vjerujem sto pisu \"bozije\" knjige,ja sam agnostik.. Eto,dodjosmo do definicije-teisticki agnostik. Ne ateista,ne pristalica religije ali vjernik.. Ono...prirodni instinkt u vjerovanje vise sile bez potrebnih dzepnih uputstava i prirucnika kako da vjerujes u tu visu silu itd..