Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"bio veličine košarkaške lopte i ne veći od jednog metra". Ja sad stvarno ne znam koliki je bio. Možda su htjeli reći "bio je veličine od košarkaške lopte do veš-mašine".
Košarkaška lopta do jednog metra :D
Sda argentina
Sinoc u 00:20 je slicno nesto ovom preletilo nebom (od prilike iznad aerodroma Dubrave kod Zivinica) trajalo je cca 2 sek. Meteori nam lagano prijete sa malim komadima prije nego sto nam doleti komadina od kilometar.
Eno kaze NLO,stigli vanzemljaci ? Pa ako je ustanovljeno da je to neidentifikovani leteci objekat (NLO) kako tvrdis onda da su vanzemaljci ?.. =D
Wyatt nije mogao da izjavi ili napise ovako nesto u vezi kosarkaske lopte,koliko ono radnika klix trazi..
Srbin na letecem cilimu!
to neko iz SDA bake ode na vikendicu
Kryptonite !!! Stize Superman da spasi planetu :)))
Pa, baš zeleno! Hmmm!
VanZemljaci, što reče kralj Đuro (Madagascar). :D
Ja mislim da su ovo vansvemirci
oće ovdje nešto da de desiiiii