Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosim masku i držim distancu i to je to uz regularnu dezinfekciju ruku. Ovo sve drugo mi liči na zamke velikog kapitala bazirane na strahu ljudi od smrti.
Ovo dok dodje kod nas mi ćemo pomrijeti :)
Samo biznis isto kao da nije pandemija?
Znate šta mene zanima? Otkud njima ovoliki testovi za COVID-19? 🤔
@Noir odlično pitanje. Kad se pojavio sars expresno je proizveden tamyflu, kad se pojavila svinjska gripa odmah je izbacena vakcina (naravno beskorisna kao i tamyflu) a kuriozitet korone je sto smo odmah dobili teatove naravno nepouzdane
SDA tallibanima sumnjivi testovi za 90 minuta, a nije im sumnjivo što je Muhamed Filipović od Muslimana napravio Bošnjake za 5 minuta. Prazne priče. Drugo, nije 90 minuta baš tako kratak period. Atalanta za 90 minuta ubaci krezavim SDA tallibanima 8 komada - može i test da izbaci jedan rezultat za to vreme, što da ne?