Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dadnu ovim našim u BiH sredstva nek naprave sebi oazu,Fadilu sigurno treba jedna takva ;)
pisaj po sirotinji
Kad Cigo ima masla....
U Cirihu postoji vec duze vremena nesto slicno tz. Mazoala halle .nesto kao veliki plastenik a unutra klima biljni i zivotinjaki svijet , i to sve sa Madagaskara...
Tipicno preseravanje za Arape.
ovo kao da je po ideji Ave Karabatic... kaze " ja bi srusila stari grad i sagradila jos stariji"
joj komentara, bože dragi, bio, vidio, oduševio se, dubai je druga planeta. A ovde kompleksaši pričaju priču iz svojih mišijih rupa.
@mujovehabija ama kakve veze ima vjera sa eko sistemom? Super ideja, da djeca ne moraju gledati samo slike zivotinjskog i biljnog svijeta,, posjetioci mogu samo nauciti nesto od posjete tom parku.
@mujovehabija a šta si ti uradio za tu braću, kreni od sebe pa morališi onda.
Dzaba im