Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači nešto ko Ajvatovica, grmečka ili korida u Čevljanovićima.....
masonska posla
Ništa neobično. U vrijeme ratova, pravih i hladnih, razvile se teorije kako je to izgrađeno da bi se odbranili od napadača. U vrijeme svemirskih letova, pojavila se teorija kako je to zdanje služilo kao opservatorija za praćenje i proračune putanja nebeskih tijela. U vrijeme Denikena, pomame za NLO-ima i vanzemaljcima, eto teorije kako je to misterija za koju još niko nema valjanu teoriju. U vrijeme fejsbuka, eto teorije kako je zdanje bilo u svrhu okupljanja, druženja i slično. Haman nas čeka još teorija i teorija.
Šta bi tek rekli za one u Baalbecku
Predhistorijski??? Sta god to znacilo
Lose pretpostavljas, a od navedenih 6 lokacija posjetio sam 3. Uostalom, nisam ni rekao "posjeti ih" nego pogledaj. Yebo te Stonehenge i englesko preuvelicavanje, mnoge druge civilizacije imaju daleko vise.
Pretpostavljam da ti je Kaba onda savrsenstvo?
@@@FAIRY: A to si ti posjetio sve pobrojane lokacije. Izvini Semire Osmanagicu, nismo te prepoznali.
A možda je samo služilo kao mjesto za žrtvovanje u čast Bogova,kao i mnoga druga mjesta :)
Izgleda da bas i nisi vidio mnogo mocnih stvari u zivotu ako ti je hrpa kamenih blokova poredanih u krug u svrhu molitve neko svjetsko cudo. Pogledaj rimski Koloseum, Angkor Wat, piramide egipatske i astecke, Machu Picchu, jordansku Petru, itd, pa dodji da pricamo.
Zaprdim Britancima i njihovim bolesnim medijima i teorijama. Nema mi mrze drzave na svijetu, nikad nista dobro od njih, samo zlo i naopako.
?
ne glupiraj se, bio sam na tom mjestu i ovo je staro oko 5.000 godina staro, ne lupaj, definitivno jedna od najmocnijih stvari sto sam vidio u zivotu
E jesi papak i to onaj crni papak asssd
jest samo sto je ovo gradzeno decinijama i spada u najvece misterije svijeta, kako ste samo glupi