Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi gl_u_pani. Zamislite potok iz vaseg djetinjstva, otidjite sada do tog potoka. Dvije su opcije, ili je u potpunosti presusio ili je pao nivo vode za 80 posto. Mozemo kenjati sta hocemo ali cinjenica je da temperature rastu i da ce voda biti luksuz... pa cak i za nas u BiH i to vrlo brzo.
dasalinizacina i tehnike pročišćavanja otpadnih voda su na nivou da takvih briga više nema
Kad ne bude vode, piti ćemo pivu.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do neceg opasnijeg cemo svi postati SDA high TEK roboti sa otpornim legurama za visoke temeprature.....Bake je uvijek bio ispred vremena i zeli da nas Bosnjake spasi....
Pa i vrijeme je da se krene iznova .Ovo je sve otišlo u 3 PM.Popodne
Haj ima vremena
Nova studija kaze da laz nikad nije dalje dobacivala kao danas.
mene više brine sunce koje će se ugasiti za 3-4 milijarde godina,ljudi treba da se pitamo kud i kako dalje i ima li bake rješenje kakvo dajte pitajte ga,zna on da nam kaže da se nooorood smiri i da norood znooo.
Jesu li i prije 250 mil. Godina za zagrijavanje i izumiranje bile krive termoelektrane?
Dovoljno je da pogledate "NASA Climate Change Global Warming 1880 to 2021" slikovito je prikazano. Nije bas kao sto mislite da se na osnovu zagrijavanja "unistava voda" cak naprotiv, atmosfera se zagrijava, topi se antarktika i samim time povecava volumen morske vode. Problem je ciklus gdje se voda (topla i hladna) smjenjuju a ako to stane, ne gine nam za nekih 30-40 godina sibir, gdje od hladnoce -50°C srce stane.
Kako ćemo se boriti za nešto od zajedničkog interesa kad je u modi biti šupppakkkk to je sada in.
pokupit jaranu trebu i hvaliti se s tim
Kod nas brate roboti puno zagađuju a malo čiste. AI samo vrti u prazno visoku politiku. A HI- TEC elita samo u crnim limuzinama.
Koga boli k šta će bit za 500 godina
otvori bilo koji portal u BIH i nećeš naći ovo njesra u vrelim ljetnim danima - samo agendaši straše uplašeno stado.
jer stado samo hoće to da čita...
mi ćemo i taj rok zakasnit
Da mi je pročitat nešto inspirativno sa pogledom na budućnost rodio bih se, kod ovih samo neke apokalipse tbjrb
nisi procitao. kažu u najgorem slučaju za 500 godina... valjda ćemo do tad riješiti ono što je do nas, a već smo na dobrom putu
Baš će jedan Sadako Ogata znati jer ima kompjuter ...