Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna sta se dole desava?! Velika je guzva na Antarktiku (Rusija, Kina, SAD...) Mozda @DrinaArgonaut zna ciji su to zapravo tragovi !?!
@Hiperboreja ma znala sam!!!
@DrinaArgonaut najmanje 12 zemalja kroji granice iako bi trebao pripradati svima jer sadrzi preko 70% svjetskih rezervi pitke vode i ko zna sta sve ne od resursa. Kina i Rusija i SAD se bukvalno takmice u izgradnji stanica sirom kontinenta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nek je zakrpe j e b i je 😄
Narod znooo
Cuj strahuju, pa ovi naucnici su pravo smece civiliziranog uma.
I šta sad ovi naučnici rade. Naprđavaju se, mjere pukotinu i brinu se, uzimaju neku platu, a ne mogu tu ništa ni odmoći ni pomoći. I ako se odvali, odvali, nije kraj svijeta. Odvaljivalo se to i prije, pa se ponovo ledilo, nije ovo prvi put.
Strucnjak nevjerni .
Prosao quattro
Šta reče pukla vas Antartkita
Ovako ce se raspuknuti bih, na tri polovine
@_ja_ Kako mogu biti 3 polovine? 'bem ti učiteljicu.
Aha, popolovicemo se na cetvero :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest ovim dosadno snimaju pukotine kod ima kakve vajde od toga.
Sta ti pises iz vrtica ili iz osnovne -do cetvrtog razreda?!
Pukla ploha ko Srpkinja u 7. razredu...
covjecanstvo je zaslilo propast.. ili neku vrstu kataklizma.
Jebe mi se za led ja pocetkom juna bjezim za Njemečku pa nek bude sta hoce
hoće li doći do nas da se brzo obogatim?
Juzni pol ne postoji kakvim nam ga predstavlja Nasa. Najbolji dokaz za to jeste u cinjenici da avioni ne lete preko njeg pod izgovorom da je previse hladno. To je ledeni zid koji okruzuje ravnu Zemljinu povrsinu i ne dozvoljava okeanima da se "izliju".
Naravno, ako izuzmemo da je ova slika snimljena iz putničkog aviona i da nigdje nema zida u vidnom polju, sve što si rekao je tačno. Pffff...hahahaha
da.... zemlja je u stvari jedna velika tepsija, vjetar puse jer drvece mase granama, a Japanci su napali Pearl Harbor tako sto su prije toga preletjeli Aziju, Europu i Atlanski okean.... Ne znam kako neko pri zdravoj pameti sa 8 razreda osnovnog obrazovanja moze da povjeruje u ovu teoriju....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt jedan centimetar mora... Pa to je katastrofa ja neznam kako cu sutra otici na posao.. Strah me da taj cm nebude presudan za Miljacku
Centimetar po centimetar... sto i jedan centimetar.
kako su me nasikirali morat cu kredit dignut