Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ce biti za Nobela kad nego izumi bateriju za mobilni telefon koja ce moci trajati bar 10 dana,a ne ko danas svaki dan je moras puniti.
Ja se obradova...reko neke nove baterije...
Ljudima svaka čast, ali ovi iz Nobela su ih mogli okititi davno prije. Ko da nisu imali kome pa hajmo za izum star više od 10 godina. Još malo pa će umrijeti onaj jedan.
E ovako treba dijeliti nagrade ljudima koji su svojim konkretnim izumima doprinijeli boljitku čovječanstva a ne lelemudima koji taralahaju o miru a nikada više ratova i stradanja u svijetu kao danas. čestitke lijoncima :-)))
za mir to nisu nikad bile inovacije. u glavnom su neki dogovori i aktivizam koji je uticao na mnogo ljudi. bilo je i politickih nagrada al i mnogo zasluzih je dobilo.
Zar ove baterije nisu već izmišljenje hehe poyy
ne dodjeljuje se nagrada kao oskar za uspjeh u protekloj godini, nego to moze ici bilo koliko unazad, sve dok je osoba ziva. Nobel se ne dodjeljuje posthumno.