Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepse je sliko moj sony ericson k300i u vakat
Pridji blize!
Njegovih mjeseca ili satelita? Mjesec je ime Zemljinog satelita...
Mnogo detaljna.
Igro lopte malo sa rajom pa dobio upalu misica pa se oporavlja od upale neka mashalla samo caj i voltaren dok se 100 % oporavis. Koliko ga je odvalila upala slike salje ko nokia 2630
kako se zove selo sa slike?
veselo i tebi domacine a kako se zove selo sa slike
Ljudi salju letjelicu do Plutona, a mi grabimo momacki brzinom svjetlosti ka srednjem vijeku. Nevjerovatno tehnolosko dostignuce. Sve cestitke.
Bas je detaljna fotografija
Sad će mnogi prepoznati ' piramide' ' objekte' vanzemaljske vikendice' i slično, i davit će nas s tim na internetu jjooojjj.