Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pluton - Srpski autonomni teritorij u svemiru. Za one koji ne znaju, Srbi su nebeski narod koji je nastanjivao svemirska prostranstva davno prije nego je zivot dosao na zemlju.
https://www.youtube.com/watch?v=DxczXZs-J6A
I opet, jedna od silnih država na svijetu se razvija dalje dok mi i dalje raspravljamo koji narod od tri glupa naroda je bolji.
Pravda za Pluton. Vratite Plutonu status planete! 🌏🌍🌎
ima li neko upucen zasto je trebalo godina i kusur da ova fotka stigne do zemlje? udaljenost plutona od sunca je, po ovim podacima koje oni nude, nekig cca 6 milijardi kilometara... matematikom se dodje da je svjetlosti, odnosno emt potrebno nekih pet-sest sati da predje taj put.!
Zivog me zanima da li se moze uci u nekih od planeta.
Ja vidim na 0:08 moju bivsu komsinicu radojku kako przi cvarke ispred ljetne kuhinje (kuinje) jedva sam je prepozno a preselila je davne 92-ge ocito se opet vratila da svrlja po svemiru
Merkur, Venera, Zemlja, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton...bio si glavni u raji kada ovo naucis!
sve je meni komsija hristo prico o ovome a ja mu nisam vjerovo. a sad sam se uvjerio da stari hristo ima znanje.
Kosinaaa, plato, kosina, plato, takoo se grade piramide :-)))
Koliko je novca poreskih obveznika otišlo u ovaj projekat slikanja Plutona sa 15.000 km
Čini mi se da za ovaj projekt nisu uzeli kredit MMFa i da im isti neće nametat reformu uspješnih pojekata. A koliko je novca otišlo u projekte sa kojima se možemo samo slikat U BiH, to ni dragi Alah ne zna. Stranci operišu sa neki 90 milijardica eura. To je bilo dostatno za najmanje stotinu ovakvih projekata sa Plutonom ! A ipak obećanio cilj SDA 100 000 novih uposlenih je još uvijek puno dalji od ove planete Pluton ! :)
Bolje da su te pare dali Želji za kupovinu stolica
nešto ide ovim putevima, to su sigurno vansvemirci xD
joooj, ne znaju je li zemlja okrugla i ravna, a kao imaju fotografije plutona...