Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lafo znaju šta je kad i prije koliko miliona godina u nekoj galaksiji eksplodiralo a još ni zemlju nisu istražili, nit sam neki teoritačr zavjera, nit ravnotepsijaš nit šta ja znam, ali brate budi realan, koje ba galaksije i eksplozije i na koliko kilometara udaljenosti, čime si izmjerio!? Kako zna ovaj naučnik da će se sunce ugasit, čime i zbog čega, što veću glupost kažu lakše se izgleda povjeruje..
U Bosni se potukli radnici u obližnjem skladištu pa je pukla paleta zvijezda ulja, svi onako umazani i umrljani se tukli pa padali i klizali se po 7 metara. HAHAHAHAHA naravno ovo je šala nije istina!
Ovaj clanak zvuci kao da se ta eksplozija jucer dogodila, medjutim nije tako. Nama najbliza zvijezda Proxima Centauri udaljena je "samo" 4,24 svjetlosne godine. Drugim rijecima, sve ono sto sada vidimo posmatrajuci ovu zvijezdu desilo se prije 4,24 godine. Precnik nase galaksije iznosi i do 200000 svjetlosnih godina. Ukoliko predpostavimo da se zvijezda koja je eksplodirala nalazila u sredini galaksije onda se eksplozija mogla desiti prije 100 hiljada godina!
jes to ti mjerio pa znaš prečnik i ovi naučnici koji znaju kolka je naša galaxija... ima tu dosta prostora za pigriješiti
Možda se desio veliki prasak i nastanak nekakve civilizacije poput naše na ovoj planeti i mi smo to zabilježili ali i da je ovo tek njihov početak i "oni" se nalaze u linearnom vremenu prije dinosaursa i evolucije.
@JasamYETI a možda i nije, tko će ti ga znati.
nebeski narod nas gleda
Ovo će izazvati pad vrijednosti neutrona na svjetskim berzama
hahahahah kakve ublehe cuj veeeelike eksplozije.hahahahahah
Pa draga neutornska zvijezdo kud ces jos i ti!?
To mora da je ono sunce što je usijalo u Banovićima kad je Mevla rodila Mirsada Kukića
@yebaim ...ali valjalo je ovu rečenicu sastaviti i izgovoriti...biće steta ako je Dubioza Kolektiv ne uvrsti u svoju novu pjesmu...jer fakat zasluzuje da ostane upamćena.
@yebaim šta kaže Jean Luc Picard ? Ima li Rimulanaca ili Ferengija?
I sta sad Klix ?
@appleUser1606472358 pakuj kofere i pravac njemačka