Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To samo znači da naš model situacije na Neptunu ne valja, odnosno ne razumijemo Neptun dovoljno dobro.
Nemojte ovo objavljivat odmah ce skocit cjene goriva!
Ljudi,bravo za komentare.Neki su me bas nasmijali.
Nakon toga su prikupili sve snimke Neptuna prikupljene u periodu od dva stoljeća te su analizirali infracrveno svjetlo... halo pa cim su to snimali infracrveno zracenje prije dva stoljeca?
Imam samo tri pitanja vezana za ovaj članak: 1. Da li su konsultovali Sladića ovim povodom? 2. Šta kaže Greta? 3. Treba li da kupimo još brašna?
poskupila plin A drva nemaju
fasovo koronu
Imam hipotezu o utjecaju Zenlje na klimu Neptuna. Naucna verifikacija ce biti uskoro na institute za nametanje prodane magle.Dakle,kako u nasu atmosferi ulazi kad krava podrigne, tad usisni kosmicki vrtlog N74P to pokupi pa preko maglicastog valjka to dodje na Neptun I uzrokuje vibriranje prasine koja zbog tog mijenja temperaturu.
To sto je temperatura porasla za 10 stepheni, od 2018 do 2020 je zato sto su Neptunjani uzgajali puno krava, precesto koristili avio saobracaj I prekomjerno trosili naftu I plin. U ime planete Zemlje Im treba poruciti da ih zbog toga ocekuju vece klimatske promjene.
Sigurno se i na Neptunu voze auta sa Euro1 i Euro2 fazonom!
Sladić je znači i tu upetljao prste.
Znaci da vi nemate pojima ni o cemu, osim da uzimate pare za nista!!!!
Sta je pojim?
Globalno zagrijavanje