Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naučnici očekuju da će sonda teška 13,2 tone pasti na Zemlju\" a gdje bi drugo pala? :\\ keep on trollin\' :D
Vozi Miškooooooo !!!
\"Naučnici očekuju da će sonda teška 13,2 tone pasti na Zemlju u januaru. Sonda sadži visokotoksično gorivo. To znači da će ova sonda biti najtoksičnija koja je ikada pala na Zemlju. Ukoliko se gorivo smrznulo u svemiru, određena količina će dospjeti na Zemlju, a ako je još uvijek u tečnom stanju, najvjerovatnije će sagorjeti sa ostatkom sonde kada ona ponovo uđe u atmosferu, smatraju naučnici.\" Past će sonda u prahu!
Eto vidis ja to nisam znao, al nek si nam reko. Sad odes i svrsis u WC-u jer si ipravio Sarajevo-x i nas necemu poducio. Boli me rukafas imal sonda pilota ili nema,
\"Bespilotna sonda\". Stvarno!? Sve SONDE su bespilotne.