Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turbofolk bi mogao unistiti covjecanstvo ako se nastavi siriti ovom brzinom....
zaboravili ste spomenuti da bi obliznja supernova mogla totalno sterilizirati zemlju
Da, Bog im je rekao. A to ces i ti da shvatis, prije ili kasnije. :)
nije rijec o vidljivom dijelu spektra, niti infracrvenom, nego o gamma ray bursts kao sto se npr desilo sa supernovom od koje je postala crab nabula sa GRB od 100 milijardi eV to ti je oko milion puta vise energije od medicinskog zracenja ili oko 100 milijardi puta vise od vidljive svjetlosti
i moja bika ce provalit ovo xD
\"Ovi mikrobi žive od energije koju sami proizvode\" - energija se ne moze proizvesti, samo promijeniti u drugi oblik energije. genijalci koji govore da bi supernova mogla sterilizirati zemlju grijese. u tom slucaju bi par sedmica imali drugo sunce na nebu koje ne bi imalo uticaja na zivot na zemlju. i sto se tice nebuloza oko smaka svijeta 2012; nikolai grube, covjek koji je desifrirao skriptu vezanu za 2012 kaze da tu nema nikakvih indikacija za smak svijeta. koga interesuje neka nadje prevod te skripte na netu. skripta se zove \"Codex Dresdensis\" - kodeks is dresden (njemacka). zanimljivo je koliko strah i nesigurnost moze zbuniti ljude pa vjeruju u svakakve teorije zavjera. toliko.
@Roki...nemoj svega ti, kad ja odem, onda....
ZABORAVILI SU MOGUCI SVJETSKI NUKLEARNI RAT, STO JE NAJREALNIJE STO BI SE NAZALOST MOGLO DESITI
Znam ja Maje Uglavnom dobre trebe
Nebi meni smetalo da proradi ovaj vulkan u nacionalnom parku Yellowstone, da ostatak svijeta malo odahne od americke demokratije.
Meni je iskreno najsmješniji posljednji scenarij: kaže za MILIJARDU godina sunce ce prziti da ce temp. porasti na 93 C, a za mjesec dana ce se promijeniti klima. Glupost. Pa nece prekonoci porasti temp. nego ce biti kao kad zagrijavas zabu u ledenoj vodi, i ona nista ne osjeti ni kad voda prokljuca. U prijevodu: naviknucemo se na temp. od 93 C.
Gomila budala koje se kvartaju u Božije poslove...
@moke - POSSEREM TI SE NA TAKO PREDVIDIV KOMENTAR !!!
A nedavno se dokazalo da su Maje uzivale u ogromnim kolicinama u pusenju halucinogenih biljaka. Eto odgovora na sve.
To sto ti planiras da zivis 50-60 godina je isti klinac kao da planiras zivjeti milijardu...sve se svodi na nagađanje, jer it vec za 5 min. od sada mozes umrijeti ;)
Za @Vjernika Sta ti hoces da kazes da im nije reko ?
Imas li djece ?