Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u trebinju tako i dan danas love
nije to nista, kod nas neandertalci sjede u svim drzavnim ustanovama!
Prije ce biti da su kamenjem gadali zeceve i nake pticurine, nego kopljem nesto vece od slona ..
Kada otvorite članak koji se navodi kao izvor, vidjet ćete da su klix novinari po ko zna koji put omanuli pa čak i u prevođenju (obzirom da se u originalu sve navodi kao mogućnost, a ne sigurnost, kako je to ovdje predočeno).
Plijen se ne može uhvatiti kopljem ni sa kakve udaljenosti. Jedino se može ubiti.
Ranit , onesposobit ...
Historija, jedna od ljepših nauka.
Hip hip hura za neandertalce
Naucnici pronasli mobilni tel sa video snimcima iz lova
Danas kako hvatati zjale.
mi smo za njih neandertalci.. dovoljno je uci 10 minuta na onaj Instagram i sve se samo kaže
E moj sinko sta sam ih ja nahvato u far cry primal i sa mnogo veci udaljenosti.
@black hawk doduse i tu sam bio neandertalac😂😂
izvor? samo gluposti pisete svijum...treba u ustav stavit da se zabranjuje vase postojanje
Pa vidi se da su SMRDI direktni potomci neandertalaca, i oni se hvale u svoje fizicke sposobnosti i koplja su im uvijek ostra
Arheolozi otkrili Far Cry Primal
Nisu postojali "nenadertalci" ne znalice jedne.. Adem a.s. je bio prvi covijek i bio je izuzetno veci nego mi danas(30 podlaktica odprilike).Samo u Kur'anu se nalazi prava istina. "...iako upijaju jednu te istu vodu, plod nekih činimo ukusnijim od drugih.To su doista dokazi ljudima koji pameti imaju." (Er-Ra'd, 4)
"nenadertalci", "ne znalice", "covijek", "izuzetno veci"... takva intelektualna gromada si uzima za pravo neistomišljenike zvati neznalicama.