Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam vidio dodika da je jednom trepnuo
podnaslov glasi : LAŽOVI MANJE 'BLINKAJU' medjutim tekst kaze : samo sekundu nakon što je izgovorio laž, lažov će početi treptati mnogo češće nego čovjek koji je govorio istinu. je.b.o va ja pleme, pa vi sami sebe demantujete nepismeni stvorovi
Mi u Bosni,ipak samo trepcemo.
commi trepce kad joj udje
...zanimljivo kad na yt stopiraš u moment treptaja...samo valja pogodit' :))
Klix je u vlasništvu braće Šimić, članova HDZ-a, koalicionog partnera SDP-a, d.ebilu. Udario ti onaj ratni podrumski mem u glavu
A moze li ikako oboje biti, da podmazujemo i da odmaramo ili je taj dvostruki zadatak prekomplikovan za kapke?
trepcemi da nabacimo trebu
jesi gl.p vidis li da ne mogu pisat duge naslove inace im saj sajt se razebe. I nisu sami sebe negirali tupsone..
Kakve su ovo gluposti,TREPĆEMO SAMO ZBOG VLAŽENJA OKA,i ni zbog čega drugog !
jos jedno klix istrazivanje potplaceno od strane sda. mozda pomaze u odmaranju ali zasigurno zakljucit da ne treptajem ne podmazujemo oci je najveca glupost koju sam ikada cuo. oci bi se osusile ko ves na striku.
commija je uhvatila policija i neće više pisat ovdje komenatre
zeljo najjaci :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: :treptrep: