Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko 70 trilijardi zvijezda i mi još uvijek mislimo da smo nešto posebno u svemiru? Kad neka planeta prolazi ispred svoje zvijezde, moderni teleskopi mogu bez problema analizirati atmosferu. Ako sadrži vodu i kisik, to je kandidat. Onda gledaš ima li hlorifil u atmosferi (ide malo teže ali senzori su sve bolji). Hlorifil u atmosferi je dokaz da postoje biljke na planeti.
To što mogu da vide. Kur'an kaže mi smo vaše umove ograničili. Bespotrebno bacanje para
Jes' vala i to sto zboris... A sto moj dedo ostarjeli rece, gdje ima have ima i taksirata isto tako.
zasto svi misle da zivot mora biti kao na nasoj planeti
Pa amerikanci su nedavno potvrdili da su bili i da su u kontaktu sa vanzemaljcima. Nema koliko desetine hiljada svjedoka i njihovih svjedocenja postoje. Koliko vam vise dokaza treba? da ne spominjemo da je arogantno i suludo misliti da smo mi jedini u toliko velikom svemiru. ccc koja arogancija. Doduse arogancija dolazi od gluposti. Glupi ljudi su arogantni ljudi.
zasto trazit nesto cega nema ,samo je Allah tu i pazi na nas...
Crtani filmovi
ma nema ba ništa džaba tražite
Covid je pokazao gdje smo I sta smo. Odmah smo se podijelili, napravili 5 vakcina I shrali cija je bolja. Pljuc
Pa svaka bakterija u kanalizaciji garant sto tako misli da je jedinstvena i bogom data.
Interesantno je koliko je nas ego - kao postoji zivot u svemiru i kao - mi cemo da ga otkrijemo 🤣🤣🤣 dvije godine zbog virusa svi bili zatvoreni u kucama a sada smo istrazivaci svemira 😀😀😀 yey
Život u svemiru može, ako imamo 3 legitimna naroda i 3 legitimna predstavnika.Inače blokada!
Auuuu, šta će onda bit' sa religijom?
Ma nesto ja kontam da religije ima u svakoj hali.
moze samo da nisu srbi
Proklet smo mi narod samo da nam je da gledamo sto dalje iz svoje Avlije ,a u toj Avliji svade, glad, zagadenja ratovi.... umjesto da se to sreduje i na tom radi x svote se bacaju na corava posla
Ja vjerujem samo šta mi RTRS i RTS kažu bre
Sta Pezić kaže?
Neće niko doći i pokloniti nam tehnologiju a ništa zauzvrat. Sve se plaća i sve košta! Bolje da nas niko ne traži!
Za Hrvate još nije dokazano da je zemlja okrugla.