Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako oni znaju da su osjetili strah, gdje pecat
AMIGLADA hahahaha
Ne znam šta ste navalili na "amigladu". Mislim, u ovom slučaju je to štamparska greška, a ne neznanje jer dalje u tekstu stoji normalno "amigdala".
Hahahahaa AMIGLADA, joooj najjaci ste!
@hemija Druze, to se odnosi na povecan nivo ugljendioksida, to jest da tek onda dolazi do gusenja. A sada sto je Klix u sljedecoj recenici stavio 'udisanjem', to je zasebna prica o njihovoj (ne)sposobnosti novinarstva. Pozz
Ojjjj, gluplji si od redakcije klixa...
Mislim stvarno, udisanje ugljendioksida (CO2) izaziva strah!? Pa sta mi to udisemo svaki dan nego ugljendioksid. Mozda su imali problema sa udisanjem ugljenmonoksida (CO) jer normalno je da se covjek gusi u takvoj situaciji.
dobro je pa nije amigdala
...mene panika uhvati kad pomislim da bi me mladic mogao ostaviti...
Dobro da nemam takvo sto jer najvise volim horore gledat i nebi imao efkta ovako ne spavam noc :P
pa jel im sad radi taj centar za strah ili ne radi,ili taj centar uopste i ne funkcionise na strah nego na nesto dr...