Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet šuplje price o katastrofi.....svakih par godina neko izadje opet sa glupostima i koristi ovakve smecarske medije za propagandu..
Avioni su najveći zagađivači,ali vozaju guzonje,tako da niko se ne buni,nego udaraju na golfa čađu.
naucnici pih vecina ih mani mani voli i onda na nama svrsavaju sta god ima sef kazeeee
Kao i svaki put do sad kada su pričali, mlate pare na magli.
Kod nas pušaci zagade atmosferu više nego pedeset termoelektrana...
Koje gluposti
Pojeftinine Gas pa nek narod prestane gruvati drva i ostale derivate. Ovako ce se poguisti i bez klimatskih katastrofa.
e fala ti boze da je posljednje 🤣🤣🤣
Naredne dvije sedmice su presudne
Naredne dvije sedmice su kljucne.
A polarne promjene da spomenu nekada? vozili ne vozili auta to nam ne gine, a kad se finale desi idemo svi kao dinosaurusi.
Kaze, "nismo uspjeli preokrenuti 200 godišnji trend" pa nije bilo industrije prije 200 godina.
🤦‍♂️
prva parna mašina 1712-e
Kad su vidi da nema globalnig zatoplje ja odlucili su promjenuti naziv u klimacke promjene
Znamo mi za koga naučnici rade. Za narod i buraniju sigurno ne. Krupni kapital je i to prisvojio za svoje potrebe kao vrstu autoriteta nad masama. Naučnici i eksperti će vam reći istinu. Da da
1986. godine u Mućkama, Rodney se trudio da bude ekološki aktivist. Eto koliko ova šuplja priča traje, a usput su nam uvalili poreze na CO2, od 22 radna dana, dva dana radim da taj porez platim. U biti, radi se o sasvim normalnom klimatakom fenomenu zatopljenja/hlađenja planete. Zagađenje u gradovima, naravno, postoji. I čovjek može prodati svoj stan i kupiti kuću u obližnjem, čistom selu. U gradu raditi, na selu živjeti
Sve im vjerujem. https://www.youtube.com/watch?v=-Hw3yf1O9Zk&ab_channel=FoxNews
Agenda za ubiranje novca.