Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je slavljen Onaj koji je stvorio zemlju i sve ono sto vidimo i nevidimo. Naeka je Uzvisen Allah s.v.t.a , Gospodar svih svijetova.
@Stoznam Koliko čovjek može biti ohol, to je za ne povjerovati. Pogledaj kakvog je oblika Zemlja, kako se kreće u Svemiru, zašto se kreće, zašto postoji Sunce, zašto atmosfera ima toliko slojeva (hint: zaštita od UV-a i meteora), pa gravitacija, pa gustoća materije, pa ljudska vrsta... Šta je sve potrebno za život na ovom svijetu?
@Stoznam766428 Ti ne kontas da si vjernik isto kao i ovaj Bosnjak001. Nema nikakvih dokaza o velikom prasku, samo teoretska nagadjanja. Ti si izabrao da u to vjerujes nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dole je Sebijina diploma I sud Bih
ovo ucili u osnovnoj skoli
Mi znamo za još dva sloja. Oni otkrili tek peti.
Lazu
Zna Vucic sve ali nece da kaze!
Rudai i prosvjetni radnici
Sjede dva rastaljena Tarabića 😂😂😂
Žumance
Naj dublja bušotina u zemlji samo 10-15 kilometara. Sve su to hipoteze.
Sve je ovo već davno otkriveno i piše u Kur'an-u.
Down there in DEEP corners of earth is Hell, and Heaven is Up in the skies...plain and simple as that
Hej ovo je Bosna, .bote Engleski !
Eeeeeee, sada kad znamo ovu informaciju, svima će nam biti puno bolje i ljepše u životu. Hvala vam naučnici. 👍
Ako se vodite po konvencialnoj znanosti koja podrazumijeva i gravtaciju, zašto onda ne Iridium? Najteži je i najgušći i tim bi trebalo da ga je najviše gdje je gravitacija centralizirana, ne? Više ga je u meteorima nego u Zemljinoj kori, pa ako su meteori svermirski "otpad" valjda se podrazumijeva da su i jedino što se solidificira i opstaje nakon rasipanja svemirskih tijela, a ono što je opstalo je i dugo bilo skriveno u "jezgri nečega".
Znal se šta,kako i čime prokopaše do središta pa dođoše do zaključka
Pojma vi nemate