Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Ameri nesto nasli?! Ima li gdje Kineza u svemu tome?
Oj Klinac, da se njima izmišljaju priče kako bi opravdali uložene milijarde američke vlade, onda bi rekli da su našli dokaz o životu. Ne bi ovaj predstavnik NASA Christopher McKay javno govorio da ovo nije dokaz života na Marsu. @Klinac, logičko razmišljanje ti je za ocjenu -10.
u narednih 30 godina uz pomoc jos modernijih matematichih analiza doci ce do zakljucka da su na marsu zivjeli dinosaurusi
@lol Raspitaj se malo bolje pa pametuj, sonde su poslane, kao i roveri, ali ni jedna nije imala mogucnost povratka, pogotovo povratka sa teretom. Ne govorim o nikakvim konspiracijama ili teorijama zavjere. To je zvanicni podatak, sa Marsa nikad nije nista doneseno, samo smo bili tamo.
prethodna tri komentara pokazju zašto se svako malo organizuju konferencije tipa \"Razlozi pada i dekadencije muslimana u svijetu\"
\'\'Analize uzoraka tla donesenog sa crvene planete nisu otkrile život. \'\' Ni jedna sonda nikada nije donjela nista sa marsa, jedini dio marsa kojeg imamo na zemlji su komadi meteorita koji su pali na zemlju. Vase neznjanje je zastrasujuce. http://en.wikipedia.org/wiki/Martian_meteorite
Niste vi nista pronasli na marsu niti ste bili na mjesecu, samo izmisljate price da bi opravdali silne milijarde koje americka vlada ulaze u vas rad da bi i dalje zivjeli ko ovi nasi politicari iz BiH.