Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosmos je cudo ,i mi lebdimo u tom beskonacnom prostransvu ,mozda smo jedina nazovi razumna bica a nesto se ku....imo a samo smo praska a najgore cime se bavimo ,ratovima i mrznjom,ko je jaci........eeee covjece probudi se.
moja kona ima veću. guta sve.
da nam je ta rupa bliže da mogu u nju baciti iznutrice od kurbana, pa da ne smrde sa raznih mjesta na ovim vrućinama. Peksini i štetočine izazvat će zarazu il boleščure kod životinja
Koja naučna bljuvotina. Prije par mjeseci je crna rupa postojala samo u teoriji. Sada od jednom se pojavilo mnoštvo crnih rupa. Ma daaaaj ba.... Koga vi farbate.
@Kontiki Ne lupetaj.
Bosna i Hercegovina je najveca crna rupa za novac . Posebno drzavni , nestaje u sekundi i gubi mu se svaki trag .
Nesto najbolje cime se insan moze pocastiti to je "crna rupa" kad udzes u njene ponore dozivis extazu nad extazama...
Malo nam rupa po cestama pa jos po nebesima traze!
U ovo mogu povjerovati samo totalni idioti,otkrili crnu rupu 700 miliona svjetlosni godina daleko.Normalan covjek koji misli svojim mozgom zna da je ovo sprdnja.
Ma haj, neka rupa, nedaj boze bit bez rupa😅
Ekonomija u RS- je najveća crna rupa!
Na kakve sam ja nailazio, ova je pic.in dim
Da vide naučnici kolika je crna rupa kod mojih Anastazije i Radosave, huhh!
Najveća crna rupa je u BiH, pojede milijarde raznih valuta i još guta, kraj se ne nazire. Gdje odlaze, niko još ne zna sigurno.
Crne rupe ne postoje ! :(
Einstein i Hawking su lagali
Nikad kraja budalestinama =D
MenSeĆini dA su cRNe ruPe rAvnE ploHe.....!? :(
Ne postoje crne rupe! To je samo teorija.