Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje u smak svijeta moze meni dati pare na čuvanje !
Ovo \"masovna glad\" mi je nesto poznato...mislim da to u Bosni vec poceo smak svijeta
@za junfericu,pa reci bona,da to nekako probijemo,ja cu se eto zrtvovat,pa cemo poslije i proslavit,SMICANJE tvog junfa!!!
Korea to radi i to ona Sjeverna Korea oni hoce sa svojim nuklearnim probama, Zemlju da popolove na dva dijela...za sve je kriva Sjeverna Korea....
ja sam duboko uvjeren da ce NASA uciniti sve kako bi unistila taj meteor koji ide prema zemlji
dnevnik.hr/vijesti/svijet/smak-svijeta-pratite-uzivo-sto-se-dogadza.html
Fkat se pitam šta vas uče u školama. Pa imate li Geografiju??? Sunce koje nas grije će se jednog dana ugasiti. Postaće patuljak. Kad nas prestane grijati neće više biti moguć život na zemlji. Ali će nas grijati još dovoljno dugo(5 milijardi godina) da smislimo šta nam je činiti. Ali prije toga Andromeda će se stopiti sa Milky Way. Zemlja je u Milky Way, a Andromeda se priblizava nama jako velikom brzinom i za 2 milijarde godina - sudar!!!! Možda Zemlja opstane, a možda i izleti iz svoje putanje oko Sunca. Ipak, tek za 2 milijarde godina pa možda i smislimo nešto u međuvremenu.
Šta pjeva Cak Norris poslje smaka svijeta. ? Dobro jutro nikome xd
pa i budala zna da ce se to jednom desiti -.- svasta
I sve ovo za jedan dan?ejsss ma daj...
Smak Svijeta odgođen zbog Džume namaza.
SOS, SOS Evo mi u Norveškoj već vidimo kako neke crne komete letu prema nama !!!!!
NEKA POKREPAJU OVI NAŠI DEBELI I MASNI LOPOVI PA MAKAR I JA KREPO.
Koje budale ,sve to treba pohapsit i pod kljuc da vise ne zahebaju ljudski rod.
...ja sam vala vise sita ovih naucnika i njihovih predvidjanja, sad ce biti prema Majama, pa kad su ih demantirali, odjednom nece biti... u svakoj vjeri se govori o predznacima sudnjeg dana (smaka svijeta, apokalipse), a on ce jednom svakako doci htjeli mi to ili ne...samo mi je dosadilo da gdje kod udjes pocevsi od gradskog prevoza, do fakulteta, prodavnice pricaju o 21.12... ljudi moji treba se truditi biti covjek, biti dobar, posten, neiskvaren, a za ostalo neka se pobrine neko iznad svih nas :))
I? Gdje se čeka smak svijeta? Ima li gdje kakva žuraja? Jbt! Nije to nikako trebalo sad u decembru. Valja se istrošiti za smak,pa Božić,pa N.G...