Eksperiment na pacijentima
0
Naučnici otkrili način čitanja misli
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo muški nadrljali od žena ako ovo se ikad implementira
a da ne spominjemo kakvu bi korist imalo kao oruzije... ko i sve ostalo sto je ikad napravljeno...
s.r.a.nj.e
Ma ko kaže da nam treba aparat za čitanje misli, ŽENE ODUVIJEK MOGU ČITAT MISLI !!! Bar ova moja tako kaže, a i ja sam se u to uvjerio...
eh sad smo nahebalo. ovo dosad je bio raj...
Jos nisu u stanju da naprave prepoznavanje govora koji se prica a lafo ce napraviti prepoznavanje govora koji se misli. Koje dno u skupljanju para za finansiranje istrazivanja. Danas je najbolje biti istrazivac na zapadu, vrh posao.
Kod mene bi vidjeli da samo mislim o pichki, nisam pichke vidio godinama.
Pa zamislite predsjednickog ili nekog drugog kandidata za vrhovnu vlast koji bi se prvo morao podvuci testiranju nad ovim aparatom. Samo bi ih prvo morali natjerati.
Rezultat citanja mojih misli: \".......................................................................\"
100% ce se koristit u dobre svrhe
Onog dana kada na ovakvim vijestima bude vise komentara nego na onim etno-politickim, znacemo da smo evoluirali korak ka Civilizaciji kao region (Balkan)....
Kao i svi drugi izumi cija je prvobitna namjera bila neko dobro, poboljsanje u zivotu - i ovaj ce se izokrenuti u spijuniranje i kontroliranje misli podanika ... ovo je zastrasujuca vijest.