Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je vijest! Ovo treba da ide gore u udarno, a ne da me svaki put na ulasku u aplikaciju dočeka glava gospodina Izetbegovića ili gospodina Dodika.
Prvo zarazis, pa trosis budzetski novac na research, smanjis populaciju, pa lijecis
Gluposti, svako malo izađe neka slična vijest o HIV-u ili nekoj drugoj neizliječivoj bolesti.Nema od toga ništa.Svjetskoj eliti to nije u interesu, oni su te razne neizliječive bolesti i napravili te ubacili među ljude a sad da dopuste da se nađe lijek za to?! Oni sve kontrolišu, prije će taj doktor ili naučnik završiti mrtav već što se nađe takav lijek, zato mnoge i nađu mrtve.Njima je u interesu da se smanji broj stanovnika na zemlji, da izvrše depopulizaciju stanovništva.
fun fact: 10% Evropljanja je imuno na virus HIVa.
Industrija kurtona u propadanju
Hoce se kurave obradovat xD
Hvala Bogu i za ovo zlo da se nadje konacno lijek.
@Dopeman izmisljeno bice je jos prije 1400 godina reklo kako izbjeci ovu bolest
36,7 miliona...
I 2002 godine su bili na korak do pronalaska lijeka, takodje i za rak.. nesto im se oduzio taj korak, mora da je nekom u interesu da se to nikad i ne pronadje.
nije to tako jednostavno.. i onda mediji to napusu kao da ce sutra biti..
@prd0nja Sida je skup simptoma prouzrokovanim hiv-om. Osoba ima sidu kad imunoloski sitem nije u mogucnosti da odbrani organizam od infekcija.. Bukvalo zadnja faza hiv-a. Imas li neki bolji odg.? Da nisam sta propustio..
I 2002 godine su bili na korak do pronalaska lijeka, takodje i za rak.. nesto im se oduzio taj korak, mora da je nekom u interesu da se to nikad i ne pronadje.
Citat: "...u svijetu je bilo 36,7 osoba zaraženih HIV virusom..." HAHAHAHAHA :)
Prvo testiraju na majmunima, pa na zenama, pa ce ako sve prodje OK dat lijek muskarcima.
Nek mi ljiecimo majmune i pedere.
@sizif-bez-posla Dobro i? Sve su to ziva bica, sta fali tome?
Auu sad ce biti javnih poziva za pomoc kako nema za super skupe ljekove, jer nije imo ni za kondoma
Najveće otkriće u 2018. godini ► https://www.youtube.com/watch?v=1BSSya7VqzE