Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila koja se zove 'snažna sila' :)
Zamolio bih ove iz CERNa da pod hitno nadzu i trecu cesticu da nam se nebi jedan od naroda u bih uvrijedio
I barem još jednu iz reda ostalih. Sprovedba Sjedić-Finci presude.
..."mesčini" da vi tamo radite nešto drugo nego to što javnosti plasirate...al hajd...kad nam pocnu kroz ormare izlaziti planktoni na 3 noge, hodajuci kupusi i rotkve, kockastoglave morske spužve itd..., znat cemo sta je posrijedi :-D
...oni tamo imaju super luksuzni noćni klub i muziika drma ko nigdje na svijetu, zato su oni tako puno isli pod zemlju...i imaju isto tako one lude tobogane ali ne kroz vodu nego ono kroz zemlju i ti gledaš kroz staklene prozirne tobogane go se skineš i klizaš, a oko tebe, kristali, vulkanska lava i muzika tuče iz ovih dole kanala ...i dole sve imaš cure gole i isto tako ima i ovaca i koza sve ono po želji...i tu tako dolaze svi najbogatiji ljudi na svijetu, kupuju karte i dole se provode... i imaju one slavine i sipaju šampanjac i kavijar ... odozdo su pobjegla ona 4 tuljana foke što su posle silovali one pingvine!
...jes sudaraju oni mudo moje :-D sudaraju muške spermatozoide od ženske jajnike to sigurno :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek prvo skontaju kako uvest malo reda i kulture u ovaj nas yebeni kraj pak nek se onda javljaju o subatomskim cesticama.
treba cijeli svijet stati zato sto mi nemamo reda i kulture. boli njih briga za nama. oni odose, pice, ne okrecu se za budalama
na zalost nismo mi jedine budale na svijetu, ima ih daleko vecih nego sto smo mi.
šuplja u CERN-u
Mozgovi iz CERN-a otkriše sve moguće i nemoguće čestice ali boga ni navidiku.
Koja potreba za omalovazavanjem...