Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to cudno? Sjetite se samo pjesme Mujo kuje konja po mjesecu to znaci da smo mi bosanci prije 150 godina isli na mjesec i to konjima...
Ja mislim da to Mujo kuje konja na mjesecu, pa iskri na sve strane...
Stanovnici Bosne i Hercegovine su Behljani. A, kad se moj prijedlog promjene imena zemlje u Boheja usvoji tada cemo biti Bohejci.
Trebalo bi pitati ono rusko pasce sto je bilo gore, mozda je kuja nesto vidjela!
najcudnije bi bilo kada bi postojali samo retardirani ljudi
Za commija i ostale: GET A LIFE!
Nije moj garant, da bi njega mogla uocit trebala bi se dobro namucit sa mikroskopom jebiga
Britanska kraljica je negdje 1700-tih tacnije 1865 vidjela veliki bljesteci objekat koji oblikom podsjeca na penis,nakon cega je bila fascinirana jebiga
motam ti se u krevetu ;)
@@commi ...dovoljno si pametan da se prepoznaš...i vokabularom potvrdiš... @eki ...fala, vidi sa kopijom...mota se tu negdje :)
EKI ne mogu večeras, evo ga primam od Zivka pa sutra, ok?
commi, je.b.o ove glupane ajmo mi kod mene da e mazimo
J.e.b.o. ti glupan m.ater, sestru, tetku jednu, tetku drugu...
samo budala sumnja u istinitost ovih tvrdnji. dokaza i snimaka koji to potvrdjuju je prepun internet,...samo treba potraziti. hiljadama godina su tu iznad nas i proucavaju nas....samo im se gadimo da bi stupili u blizi kontakt sa nama...
Pravo "naučni" članak dostojan "novinara" tipa šimpanze por.no orijentacije... koja se po pouzdanim informacijama zaposlila u redakciji klik-torisa.
A ja clanka, teksta, "dokaza", izjava, citata i gov*ana...
I šta tu ima novog i čudnog? Zar se još uvijek zanosimo aluzijakam da smo "Pale sam nasvijetu"' Tako smo sitni u ovomebespuću!