Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to tako ovaj dodik i njegovi, osjete prisustvo entiteta a ne moze se vidjeti...
halucinira
'ebo ti svoj naucni rad. Moja kona Nafa je naucnik, troje djece skolovala, svako od njih ima i stan a sve to od izljevanja strave!
dragi naucnici da niste malo skrenuli sa testiranja.
Ja sam licno imao bliske susrete da se izrazim duhova utvara dzina kako god kome odgovara,ja sam ateista i mnogo sam o tome razmisljao godinama sam se stim susretao u vidu da nepoznate osobe bude me iz sna da satima sjede stoje i tak slicne radnje meni ponekad neshvatljivo zasto se to desava tek kad sam se preselio iz te kuce u drugu sve je to prestalo tako da to znaci ima veze stim mjestom sad zbog cega neznam
Ne duvam jarane jbg ja sam istinu napisao i 100% nelazem a nemozes bit veci sumnjivac od mene iskreno nebih ni ja obracao paznju na ovakav komentar sto sam napisao al to je se meni licno dogadjalo
"Na identičan način naš mozak reaguje kada zbog kašnjenja signala kasni i osjećaj da smo dodirnuli sami sebe ili da smo pomjerili jorgan ispod kojeg spavamo." Drago mi je da samo ovo pročitala. :))) Nisam znala da signali mogu kasniti. Sad znam. :)
ako ti kasni signal vise od 7 dana onda si trudna...
Sve je do mozga. :)
Osjete prisustvo entiteta kojeg ne mogu vidjeti zato jer je separacija počela.
U mene komšo kad god prepije kune se da vidi duhove.
I onda se dere " hajd izađite svi iz baze da vas prebijem, jebo li vas onaj šupak Eminem, da vas jebo "
Zašto osjetimo prisustvo entiteta kojeg ne možemo vidjeti? ...ja se kont'o radi se o republici sumskoj
3 entitet? :P