Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo, lijepo. samo tako nastavite
Super bravo za zemaljski muzej
za 20 000 godina, iskopavanja na lokalitetu sarajeva i DNK analiza fosilnih ostataka pronadjenih na ovoj lokaciji, pokazat ce da su 99% porijeklom iz istocne bosne i sandzaka, nazalost!!!!!!
SRBLJE je najgluplji komentator od postankai ovog portala
Joj vazda je ovo Goražde bilo poseban grad , pravo su hrabri i napredni ,,, koje samo fabrike i firme ,a tako mali grad . svaka im čast
SRBLJE je najgluplji komentator od postankai ovog portala
hahahaha dobar odlican ;)))
Trebali ste zvat tuzlanskog Semira Osmanagića (Jasmina Imamovića), on bi vam dokazao da u Goraždu postoji život u kontinuitetu već 17 hiljada godina.
cuj sad ce ispasti da smo stariji od hrvata haha
ma kakve švabe treba pozvat osmanlije da nam objasne kako su to zakopali baš tute.....to može bit jedino od brače turaka ostaci...a i turska treba da to nam razjasni jer oni imaju najjjj moderniju tehnologiju za istraživanje