Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel se iko konsultovo sa "nebeskim narodom" oko ovog naseljavanja, da nebi bilo "ugrozavanja nacionalnih interesa" ?
hehe
Nebeski narod će izvršiti agresiju na "mjesečevo naselje" ukoliko dođe do uzgrožavanja vitalnih nacionalnih interesa! Sukobi bi mogli eskalirati i naselje dovesti do unuštenja a naseljenike u nestanak! To će onda biti drugi po redu genocid nebeskog naroda ali zato prvi po redu intergalaktički svemirski genocid!
dok oni gledaju kako doci do mjeseca, mi gledamo kako pregurati do kraja mjeseca.
A ja mahale ludila
Haj ne serite. Covjek nikada nije bio na mjesecu niti ce biti!
Naselje ce biti onako kakvim ga nacrtaju, mozda i kao dom duska dugouska, haj ga znaj :)
Ima li internet i kablovsku? Ako nema ja ne idem :)))
Ako se janje ne može bacit u rotaciju i piva otvorit, ja ne idem..hajte vi..
kuratz palatz baa
Možel meni neki efendija objasnit kako će budići mjesečarski muslimani postit na mjesecu, računat mjesece, klanjat ? Jel i o tome "bog" šta rekao Muhamedu iz pustinjskog arapskog gradića u 6 stoljeću naše ere ?
Tesko da mogu da prakticiraju religiju gore.
"udi.semso" to ce oni izvuci neka pravila iz zadnjice ko i inace. Nadje se covjek i kaze "ja mislim da..." i onda se to nazove fetva a za par stotina godina ce se zvati i validan ili potvrdjen hadis, prenosi klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel ovo bajka il basna?? :)))
znao sam ja da teletabisi nisu sa zemlje
...da 90% vodene površine na Zemlji nismo istražili. Sta onda tražimo na Mjesecu?
vodu :)
Jel ce nas istrazivanje vode na Zemlji spasiti od nekog asteroida u buducnosti. Ovu su pripreme za naseljavanje Marsa. Mi smo na nultom stepenu razvoja civilizacije. Da bi presli ba sljedeci potrebno je naseliti neku planetu. Ovdje se radi o ljudskoj vrsti i samom opstanku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro smo dogurali do mjeseca. I jos samo da se otisnemo u beskonacni svemir. Ja naucnika clanka kiksa i qovana..
Ambiciozno nema sta, ima tu jos problema osim novca. Nadam se da ce i Bosna nekako ucestvovati. Europa ponovo uzima primat u nauci.
Kakvi teletabisi? Ovo liči na igloo.
KAKO ZAVRŠI BOSNA IZRAJEL? MENE UHAPSIŠE ONE NOČI I ODVEDOŠE U ZENICU. JASE BIJO PONADODA ČEME BAR NA UTAKNICU ODVEST KAD SMO VEČ UZENICI. AONI PRAVO U PRDEKANU JARANE.