Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu planetu i treba "restartovati", sve otišlo u pm....
da ti nisi iz bhtelecoma, tamo je svaki kvar, restartuj ruter, restartuj kompjuter. šalim se, meni su pomogoli kad sam ih zvai, i to u vrlo kratkom roku :)
da ne zvizne u mjesec zut
Ako išta bude mi ćemo zadnji bit obavješteni ;)
to sigurno, mozemo - odn NASA moze :D snimiti asteroid jedino kad nas promasi a ne prije, ovo je sreca bila pa znaju za ovaj :D kad zvizne znacemo
kada???? za par mjeseci, ili za 300 godina... kojom brzinom se krece, itd... 43,5 milja kilometara od zemlje moze znaciti da mu treba milijarda godina da dodje do nas... jebale vas takve informacije...
I sve ce da nas spasi BUREK U SVEMIRU ! hahahahahahhah :)
grah jarane...ima razorne poslijedice... ;)
Ko baca ovoliko kamenje na nasu zemljicu?
Bas je blizu 300.000 km moramo se paziti HAHAHA ma koje su to izmisljotine ne svatam pa 1 kilometar je puno a kamoli toliko NE SVATAM
halo nasa: javite kada dođe na 300 km
Hvala NASA!
Ovo bi komentator rek'o "lopta je okrznila stativu" štetaaaa. Ma da mislim kad bi tresn'o kod nas, ne bi ništa razorio prije popravio!!
https://www.youtube.com/watch?v=yooFe_yNOXU
Udri 'YUPI' molim te. i to opali direkt u Bosnu, kad ovi naši ljigavci ne znaju riješiti ovu zagonetku od države barem ti završi tako ti boga!
K'o šakom po šahu i sve riješeno.
Dabogda bubno po nama !!!
Ma ovi naši su toliko ušli u rutinu da bi i asteroid rasturili a da toga nisu ni svjesni. Ne bi on imao nikakve šanse. Podijelili bi ga na entitete i kantone, i prema prirodnim zakonima on bi se sam od sebe rasp'o.
ovo kod nas ne popravi ni Dubai...ma nek krkne da nam muke skrati
Kad ja prdnem ima da ga raznesem
hahaah cime se ti hranis ***te :)