Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristi racunar koji je izumljen od strane agencije prethodnika NASA-e,da pise po internetu koji je projekt DARPA-e ciji naucnici u velikom broju rade za NASA-u - kako je to sto isti izjavljuju laz. Zasto vidite vise zvijezda sa sela iz prirode nego iz grada ? oci vas lazu. Kamera da bi snimila sve izvore svijetlosti koji su u podlozi zemlje i mjeseca na slici koji su mnogo svjetliji mora koristiti long exposure sto je nemoguce jer se letjelica krece velikom brzinom.
Uvecajte fotku vidjet cete kramarovu naljepnicu
A gdje su zvijezde 🤣🤣
Vidili neko 3 konstituvna naroda u Bosni?
Kaze znas ti ko sam ja???
https://www.youtube.com/watch?v=pz59JK3WUcw Hvala prijatno
@AhmedRizo1 i p.s kažite mi imate li vi neki dokaz da je Muhammed bio na sedmom nebu osim škole(vjeronauka) i knjige i filma?
@Kapetan26 knjiga je dokaz u koju nema sumnje, koja govori o masi drugi stvari koje ljudi tek dokazuju i koje ce dokazivati. Pa tako potanko objasnjava začetak čovjeka u utrobi majke, a to je samo jedan primjer...a nebeskim sferama se naucnici bave odavno, zele dokazati vec postojece. Kao i uvjek.
@AhmedRizo1 osjetio sam kretanja kao i vi. Smjenjuje se dan i noć, sa jedne tačke zemlje je moguće doći do bilo koje u bilo kojem pravcu. Plima i oseka, mjesec u raznim položajima na nebu, klatno, vremenske zone, satelitski snimci na kraju krajeva, gravitacija. Treba li još dokaza?
Koja je ovo uvreda za inteligenciju!!
"Zemlja je ravna ploča"reče arnel sa jedva završenih 3 razreda srednje trgovačke i jedan pokušaj polaganja ispita na političkim naukama, danas znanstvenik i fizičar koji je u stanju da ukuca na youtube : "Lagali su vas. Zemlja nije okrugla i nije jajastog oblika!!!! Arnele nek nisi išo u školu svakako bi gluposti samo naučio"
kako Allah dz.s. kaze “ zvijezde su vam najblize.“
...na stranu ravna, okrugla ili kockasta, ali logiski ako povezemo mnoge stvari od onoga sto nam pricaju nesto nevalja. https://youtu.be/4O5dPsu66Kw pogledajte ovaj video (ili od 3:00) gdje NASA naucnik kaze "moramo rijesiti problem van alenovog pojasa prije nego posaljemo ljude u svemir" , to je video novijeg datuma pa se moramo zapitati ako takve probleme imamo danas kako smo ih rijesili davnih godina kada smo "hodali" po mjesecu i kako su ti astronauti prezivjeli...
cuj letjelica 5 miliona km udaljena hahah
uslikali ste, malo morgen
a gdje su zvjezde?
@datderepolice blago tebi. ti si toliko glup da se to opisat ne moze.
@blackstone A glup je zbog? Hajde svojom pameću nas prosvijetli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo odozgo sa pofalica ljevo sliko neko
Ma zar je mjesec toliko daleko on nas? Cak i on nas se boji.